Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου





                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αίγιο 20/1/2013
 
 
Θέμα : Μάθημα ελληνικής γλώσσας Νο 1

          ή παιχνίδια λέξεων και κουίζ  για …μωρά

          

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας  απάντησε σε δημοσίευμα που έφερε<< στο τραπέζι των συζητήσεων του >>,για την θέση του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει , και  αποτελούσε δε   <<αγκάθι >> το γεγονός ότι ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο.

Στην απάντηση μας τονίζαμε ότι ο υποψήφιος που θα στηρίξουμε θα προταθεί από ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις και το κυριότερο όλων, ότι τα κριτήρια θα είναι η στάση του απέναντι στην μνημονιακή πολιτική .

Τελικά η εφημερίδα δεν έχει έγκυρο πληροφοριοδότη αλλά προφήτη ,αφού δημοσίευσε το  όνομα  ,από το οποίο εισέπραξε μια  μεγαλοπρεπέστατη διάψευση ,αλλά συνεχίζει να προφητεύει.

Συνεχίζοντας  μάλιστα  παραδίδει  μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτικής πρακτικής αντιμετώπισης του πλουραλισμού απόψεων των συνιστωσών .

Παραδίδει μαθήματα γιατί δεν καταλάβαμε καλά την προφητεία,

παρεξηγήσαμε τι εννοούσε και εξηγεί σε <<απλά Ελληνικά>> ,΄ότι δεν έγραψε για <<στήριξη>> αλλά ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ <<θα ήθελαν να δουν ένα ευρύτερο ψηφοδέλτιο της αριστεράς >>

Μάλλον δεν τα πάει καλά με τα Ελληνικά ο συντάκτης του άρθρου γιατί ,αν τα πήγαινε , δεν χρειαζόταν να ψάχνει πληροφοριοδότες, αλλά θα διάβαζε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ο οποίος  επιζητεί ευρύτερες συνεργασίες κατά της μνημονιακής πολιτικής των προθύμων .

Αλλά και με τα <<παιγνίδια των λέξεων >> δεν τα πάει καλά ο συντάκτης του άρθρου διότι, αν τα πήγαινε θα γνώριζε ότι δεν είναι <<αγκάθι >> το όνομα κάποιου του οποίου ο πολιτικός χώρος   ,αλλά κυρίως ο ίδιος είναι πολέμιος της πολιτικής των μνημονίων .

Συνιστούμε στον συντάκτη του άρθρου ,αντί   να κρυφακούει διαλόγους και να βάζει κουίζ , να παρακολουθήσει μαθήματα Ελληνικής γλώσσας .

Μαθήματα πολιτικής, ώστε  να μην μπερδεύεται με τις <<συνιστώσες >>,δεν χρειάζεται να  παρακολουθήσει ,  δεν θα του  χρειασθούν σίγουρα , διότι για άλλη μία φορά  δηλώνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας ΦΩΝΑΧΤΑ και όχι ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ θα αποφασίσει  και όχι στα παρασκήνια τα οποία τον έχουν εθίσει σε ωτακουστή και τον καθιστούν  κυρά κατίνα της γειτονιάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου