Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου με θέμα τις δημοτικές εκλογές

 
 
 

Αίγιο 13/1/2013

                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα Αθηναικά ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα λάσπης ,συκοφάντησης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και διαστρέβλωσης των θέσεων του .

Ευτυχώς στα ΜΜΕ της πόλης μας δεν έχουν  διαπιστωθεί, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τέτοια φαινόμενα εκτός ελάχιστων περιπτώσεων . 

Τα φαινόμενα αυτά  έχουν να κάνουν, κυρίως  με παραλείψεις  προβολής των θέσεων και των δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας ή με άστοχες εκτιμήσεις των συντακτών σε διάφορα θέματα .


Ενδεικτικά αναφέρουμε δημοσίευμα το οποίο τοποθετούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στα άκρα, σε αντιδιαστολή με την συμμορία που θέλει να λέγεται κόμμα .

Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μας να σχολιάζουμε δημοσιεύματα του τύπου αλλά το κάνουμε σήμερα  αφ’ ενός μεν για να επαναδιατυπώσουμε  την σχέση μας με τα ΜΜΕ αφ’ ετέρου δε   για την αποκατάσταση της τάξης 

Αφορμή  για την σημερινή μας αναφορά στα τοπικά ΜΜΕ, είναι δημοσίευμα της Παρασκευής που μεταξύ άλλων <<μετέφερε την είδηση >> ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας έχει στο τραπέζι των συζητήσεων , πρόσωπο που θα υποδείξει για υποψήφιο δήμαρχο ,αλλά αποτελεί αγκάθι για την οργάνωση το <<ότι προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο>>

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει καθιερώσει την διαδικασία των ανοιχτών λαϊκών συνελεύσεων, με την οποία  ζήτησε την ψήφο του Ελληνικού λαού στις εκλογές ,με αυτή πήγε στην ΠΣ και με αυτή την διαδικασία  καθιερώθηκε σαν ανοιχτό δημοκρατικό  κόμμα στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων, είτε μας ψήφισαν είτε όχι.

Αυτή τη διαδικασία θα ακολουθήσει και για τον αγώνα των δημοτικών εκλογών γιατί ,για τα στελέχη μας, ο αγώνας για την ΤΑ είναι πρώτα από όλα αγώνας επιβίωσης της αυτοδιοίκησης και όχι αγώνας δρόμου ή πασαρέλα υποψηφίων.

Κυρίαρχο θέμα για μας είναι να μην επιτρέψουμε να ξεκινήσει η στάση πληρωμών από την ΤΑ , όπως σχεδιάζουν , να μην επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και όχι ποιος θα πάρει το χρίσμα.

Με γνώμονα τα παραπάνω έχει ανακοινωθεί ήδη  ότι συστήθηκε ομάδα που παρακολουθεί τα του δήμου ,και  επιδιώκει την συλλογική αντίδραση της ΤΑ μαζί  με τους εργαζόμενους στους δήμους μαζί με το λαό, απέναντι στην εξαθλίωση που μας έχει προκαλέσει η τρικομματική  κυβέρνηση με την πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζει.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρωτοστατήσουμε στις γειτονιές ,στα χωριά και όπου αλλού υπάρχουν συμπολίτες μας που πλήττονται από τα μνημόνια , με σκοπό να ενεργοποιήσουμε τις κοινωνικές ομάδες ,να δημιουργήσουμε μέτωπα αντίστασης και επεξεργασίας εναλλακτικών προτάσεων .

Τέλος θα επιδιώξουμε τη συμμετοχή των ευρύτερων κοινωνικών ομάδων ώστε οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που θα δημιουργηθούν  να συγκροτήσουν ευρύτερο ΜΕΤΩΠΟ στον ΑΓΩΝΑ κατά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .

Μέσα από αυτό τον αγώνα και με ΑΝΟΙΧΤΕΣ        ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ θα συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας .

Κριτήριο θα είναι η διάθεση του καθενός  για αγώνα, ώστε να διώξουμε την κυβέρνηση των προθύμων και όχι η ανάδειξη  μέσα από παρασκήνια και ύποπτες παράγκες παραγωγής υποψηφίων .

Συνοψίζοντας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους εκπροσώπους του τύπου ότι, η μοναδική πηγή άντλησης ειδήσεων που μας αφορούν θα είναι οι ανακοινώσεις μας και οι ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ο όποιος ψιθυριστής πληροφοριοδότης δεν θα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας, γιατί εμείς δεν ψιθυρίζουμε αλλά φωνάζουμε για τις θέσεις μας και για τις δράσεις μας .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου