Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φαρισαίοι Υποκριτές είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ










                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αίγιο 14/3/2012


Θέμα : Ποιοι είναι  οι ανεπιθύμητοι?

Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να χαρακτηρίσει τα κόμματα και τους βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ, και να μην επιτρέψει την συμμετοχή των στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ καθώς και την συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου .
Με έκπληξη σήμερα πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι η απόφαση αφορά το σύνολο των κομμάτων και των βουλευτών .
Καταγγέλλουμε την παραποίηση των πρακτικών του Δημοτικού συμβουλίου και υπενθυμίζουμε στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και οι βουλευτές του από την αρχή καταδίκασαν το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και απέδειξαν ότι το ΤΕΙ Αιγίου δεν πρέπει να κλείσει γιατί και υψηλό επίπεδο σπουδών παρέχει και κόστος μικρό έχει. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και οι βουλευτές του στάθηκαν στο πλευρό των φοιτητών και έδωσαν μάχη και στην επιτροπή της βουλής αλλά κυρίως στους αγώνες στους δρόμους και στις πλατείες. 
--Αντίθετα οι βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης με περισσή υποκρισία απειλούσαν ότι δεν θα ψηφίσουν αυτό , ενώ γνώριζαν ότι αυτό δεν θα εισαχθεί στην ολομέλεια της βουλής. 
--Οι πολιτευτές της τρικομματικής <<αγωνιούσαν>> για τα ΤΕΙ Αιγίου προσδοκώντας κοινωνική καταξίωση και διορισμούς .
--Οι τοπικοί παράγοντες της τρικομματικής κυβέρνησης <<καταδικάζουν>> το σχέδιο ΑΘΗΝΑ αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση που πραξικοπηματικά επιβάλλει 
Στη συνείδηση του Αιγιώτικου Λαού και των φοιτητών ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ είναι οι φαρισαίοι και οι υποκριτές και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και οι βουλευτές του .
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  θα συνεχίσει να στηρίζει τις κινητοποιήσεις φοιτητών και σπουδαστών ,του συνόλου της εκπαιδευτικής και αυτοδιοικητικής  κοινότητας και θα υποχρεώσει την κυβέρνηση να πάρει πίσω το πόνημα που συνέταξαν οι  ιδιοκτήτες ενός ιδιωτικού κολεγίου και το κατέθεσαν σαν σχέδιο νόμου.     
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αιγιάλειας δηλώνει ότι αγνοεί την <<απόφαση>> του δημοτικού συμβουλίου και θα δώσει δυναμικό παρών, μαζί με τους βουλευτές Αχαίας σε όλες τις κινητοποιήσεις των φοιτητών και της πόλης και θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.
Ανεπιθύμητοι είναι αυτοί που ανησυχούν για την έννομη τάξη
Ανεπιθύμητοι είναι οι θεατρίνοι και όχι οι ηθοποιοί  
Ανεπιθύμητοι είναι αυτοί που ως άλλοι πόντιοι Πιλάτοι  νίπτουν τα χέρια τους μετά την ψήφο τους σε νομοσχέδια της ντροπής 
Ανεπιθύμητοι είναι οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και οι ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ που με τον έναν ή άλλον τρόπο στηρίζουν την κυβέρνηση που ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου