Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαρία Κανελλοπούλου στο ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ


 
 
 
Δελτίο Τύπου

Η Μαρία Κανελλοπούλου στην συνεύρεση
του Δικτύου Αλληλεγγύης Πάτρας '' ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ''
29.12.2012
...

Η βουλευτής της Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, παραβρέθηκε το Σάββατο 28.12.2012 στην χριστουγεννιάτικη σύναξη του Δικτύου Αλληλεγγύης Πάτρας "ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ". Επ' ευκαιρία της παρουσίας της εκεί , δήλωσε:

''Η κοινωνική αλληλεγγύη αυτές τις μέρες που ο ελληνικός λαός ταυτίζει στη συνείδησή του με την αλληλοβοήθεια, την φροντίδα προς τους αδυνάτους, αποκτά, ίσως μια ιδιαίτερη συμβολική σημασία. Παρακολουθώ την αιθαλομίχλη πάνω από τον ουρανό της Πάτρας, που προκαλείται από την εκτεταμένη καύση ξύλου αντί πετρελαίου θέρμανσης, και σκέφτομαι ότι κάποιοι δεν έχουν καν σόμπες, κάποιοι δεν έχουν καν σπίτι, κάποιοι δεν έχουν καν φαΐ.

Και αν αυτό τα προηγούμενα χρόνια αφορούσε λίγους, τώρα αφορά πολλούς και από 1η Ιανουαρίου θα αφορά ακόμα περισσότερους. Οι άνθρωποι του Δικτύου προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με όλους του πολίτες που έχουν πρόβλημα και με όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν.

Επειδή η φιλανθρωπία κουκουλώνει το πρόβλημα και τις ευθύνες μας αλλά και αποσβένει προσωρινά τις τύψεις ορισμένων, καιρός να αρχίσουμε να βοηθάμε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Σκεπτόμενοι τον διπλανό μας, οραματιζόμαστε μια άλλη κοινωνία, μια άλλη Ελλάδα, πιο δίκαιη, μια χώρα που θα δικαιούται να αποκαλείται Ελλάδα.''

Από το γραφείο
της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Μαρίας ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου