Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η Μαρία Κανελλοπούλου στο Αίγιο


Δελτίο Τύπου
20.10.2012

Η βουλευτής της Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, επισκέφθηκε σήμερα το κέντρο του Αιγίου, όπου συναντήθηκε με εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς και με καταστηματάρχες της περιοχής, και προέβη στην εξής δήλωση:

'' Οι μεγάλες, πάλαι ποτέ, πλούσιες αποθήκες του Αιγίου δεν αφήνουν τις μνήμες της οικονομικής ευμάρειας να σβήσουν εύκολα. Να μια ακόμα αχαϊκή πόλη που αν στηριχθεί στις δυνάμεις της, στην τοπική αγροτική και εμπορική οικονομία της και στη νεολαία της, μπορεί να προκόψει και να χαρίσει στους κατοίκους της ευτυχισμένες μέρες.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που επιθυμούμε να εφαρμόσουμε σαν κυβέρνηση, το Αίγιο, όπως και οι άλλες πόλεις της Αχαΐας, πρέπει να είναι ένας μεγάλος σταθμός. Μέχρι τότε, δίνουμε έναν δύσκολο αγώνα για να μην περάσουν τα νέα μέτρα- πολύ παλιάς και κακής ωστόσο συνταγής- που θα αποτελειώσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Στεκόμαστε στο πλευρό του αγώνα των πολιτών, που άλλωστε πραγματοποίησαν την περασμένη Πέμπτη άλλη μία πολύ μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση. Μαζί όμως με τους αγώνες απαιτείται και εναλλακτικό πρόγραμμα για την κάθε περιοχή το οποίο θα συγκροτήσουμε με τη συμμετοχή των εργαζομένων και των πολιτών.''

Από το γραφείο
της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Μαρίας ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου