Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Αιγιαλείας



Με αφορμή εκδήλωσης για την υγεία ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας απηύθηνε Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Αιγιαλείας η οποία, εκτός απο καταγγελία είναι και προτροπή για την στάση των αρχόντων της Τ.Α απέναντι στην κυβέρνηση των τροικανών και τα μέτρα .
Η επιστολή θα μπορούσε να έχει αποδέκτες όλους τους Δημάρχους της χώρας .



                    ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πέμπτη 20/9/2012

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας με ανακοίνωση, χαιρέτησε την πρωτοβουλία των φορέων που εμπλέκονται σε θέματα υγείας οι οποίοι, με εκδήλωση-διαμαρτυρία, ανέδειξαν τα προβλήματα τόσο των εργαζομένων στον τομέα της υγείας όσο και των ασφαλισμένων, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο .
Στην ίδια ανακοίνωση εκφράσαμε την αδυναμία μας να κατανοήσουμε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,  «των πολιτικών κομμάτων, των βουλευτών του νομού , της Δημοτικής αρχής, του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου, των Επιστημονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, που είτε ΕΛΑΜΨΑΝ δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ είτε με την ελάχιστη παρουσία τους».
Από όλους τους παραπάνω, ο Δήμος Αιγιαλείας, επιδεικνύοντας ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ευαισθησία απάντησε, υπενθυμίζοντας μας ότι εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο κα Ψυχράμη, άρα «οι αιτιάσεις μας» δεν ευσταθούν.
 Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι , ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, εσείς δεν λάμψατε δια της απουσίας σας .
Εσείς ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ με την ΕΛΑΧΙΣΤΗ παρουσία σας, αλλά κυρίως ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ με την άποψη σας, την οποία μας μετέφερε η  εκπρόσωπος σας, και δεν διαφέρει από αυτή της λογικής ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, αφού μας είπε ότι για την οδυνηρή κατάσταση που βιώνουμε ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .
Κύριοι,
δεν προκαλέσατε εμάς, γιατί δεν μας προκαλούν  έκπληξη οι συμπεριφορές σας, τις γνωρίζουμε πολύ καλά.
Προκαλέσατε όμως τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που καθημερινά στερούνται τα απαραίτητα για τη ζωή τους φάρμακα, που καθημερινά υπομονετικά περιμένουν σε ατέλειωτες ουρές να εξετασθούν είτε στο νοσοκομείο είτε στο ΙΚΑ.
Προκαλέσατε τους συμπολίτες μας, εκείνους που πλήττονται από τα μέτρα των κυβερνήσεων των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και αδυνατούν να πληρώσουν τα χαράτσια και σας ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ να πάρετε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ για το χαράτσι της ΔΕΗ και όχι μόνο.
Προκαλέσατε όλους εκείνους που ΗΛΠΙΖΑΝ και περίμεναν από εσάς, με τη δύναμη που έχετε χάριν της δικής τους ψήφου, να τεθείτε ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ στον αγώνα κατά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που μας οδηγούν στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ (αγνοήσατε τους εκατοντάδες πολίτες που ενυπογράφως ζητούσαν από σας και τους άλλους δημάρχους να ξεπεράσετε τις κομματικές προκαταλήψεις και να σταθείτε ΔΙΠΛΑ τους  και ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .Εξ ου και η επιλεκτική ευαισθησία ,αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να απαντήσετε).
Κύριοι, οι παραπάνω πολίτες είναι γνωστοί σας ,τους ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε ότι προεκλογικά τους ψάχνατε, και πότε με γλοιώδη τρόπο και πότε με λεονταρισμούς ζητούσατε την ψήφο τους.
Και ενώ εδώ και τρία χρόνια παραμένατε ΑΠΑΘΕΙΣ στα προβλήματα τους ξαφνικά διαπιστώσατε ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ έφθασε στην πόρτα σας.
Διαπιστώσατε ότι:
μειώνονται οι μισθοί σας, μειώνονται οι θέσεις αντιδημάρχων, μειώνονται οι προϋπολογισμοί σας  για να κλείσετε προεκλογικά «καμιά λακκούβα» (γιατί μόνο λακκούβες είστε ικανοί να κλείνετε και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).
Και αφού διαπιστώσατε το πρόβλημα κλείσατε τα δημοτικά καταστήματα για μία μέρα.
Αλήθεια ποιοί θίγονται από αυτή την …ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; οι δημότες σας ή οι πολιτικοί της κυβέρνησης των υποτελών ;
Κύριοι ,
έστω και τώρα , παραδεχθείτε ότι
--η κυβέρνηση των τριών, ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ,
 --το  διακύβευμα δεν είναι η λακκούβα αλλά
             Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 Κύριε Δήμαρχε
Αν θέλετε να λέγεσθε, αλλά κυρίως να είστε, πρώτος πολίτης της πόλης ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, εσείς και οι δημοτικοί σύμβουλοι ,
                                 μαζί με τους πολίτες να
                        ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
                                                 να
                        ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου