Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η τρομοκρατία των ιδιωτών ελεγκτών δεν θα περάσει στα Νοσοκομεία

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς μπροστά στην λαϊκή οργή για την πολιτική της που οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση τη συντριπτική πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων χρησιμοποιεί καθημερινά διάφορα τρυκ για να περάσει την πολιτική της και βγει από τα αδιέξοδα.
Ένα από αυτά είναι η ιστορία των επίορκων, των κοπανατζήδων, των φοβερών τεράτων που λέγονται Δημόσιοι Υπάλληλοι που καθημερινά είναι πρώτο θέμα στα κανάλια και στις διαρροές και δηλώσεις που γίνονται από κυβερνητικούς παράγοντες και υπουργούς της συγκυβέρνησης.
Ο στόχος προφανής να τελειώνουν με τις Δημόσιες υπηρεσίες, να ξεφορτωθούν το «κόστος» των κοινωνικών αγαθών της παιδείας της υγείας της πρόνοιας και της ασφάλισης και ταυτόχρονα να ρίξουν στον καιάδα της ανεργίας μερικές χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.
Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιούν γι αυτό το σκοπό στα Νοσοκομεία και «νέα όπλα» τους ιδιώτες ελεγκτές που καθιέρωσε ο κ. Λοβερδος οι οποίοι κάνουν ακόμα και νυκτερινές εφόδους για να ελέγξουν την παρουσία του προσωπικού.
Έφτασαν λοιπόν ως εκεί, την ώρα δηλαδή που έχουν αφήσει τα Νοσοκομεία άδεια από προσωπικό και τους εργαζόμενους απλήρωτους έχει θράσος το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης να στέλνει ιδιώτες μισθοφόρους να μας ελέγχουν.
Είχαμε ξαναγράψει πρόσφατα για μια αντίστοιχη επιχείρηση στον Ευαγγελισμό, όμως φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες με αφορμή και την παρουσία της τρόικα έχουν αποθρασυνθεί και απειλούν, εκβιάζουν και γενικεύουν αυτή την επιχείρηση συκοφάντησης τρόμου και δημιουργίας επιόρκων, με πρόσχημα τον έλεγχο παρουσίας και στόχο τις μαζικές απολύσεις.
Οι ιδιώτες ελεγκτές, που λειτουργούν σαν υπάλληλοι της τρόικα και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους, δεν έχουν θέση στα Νοσοκομεία.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία πρέπει τώρα να πάρουν άμεσα μέτρα, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους να μπουν μπροστά για να φράξουν το δρόμο στα τροϊκανά τσιράκια. Να καλέσουν όλους τους εργαζόμενους να μην συνεργαστούν με τους υπαλλήλους των δανειστών που λειτουργούν σαν κατακτητές και μαζί με τα σωματεία να τους αποπέμψουν από τα Νοσοκομεία.
Το ποτήρι ξεχείλισε, ως εδώ λοιπόν
Η τρομοκρατία και η επιχείρηση δημιουργίας επιόρκων στα νοσοκομεία δεν θα περάσει.

Ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου