Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Ιδρυτική Γενική Συνέλευση στο Αίγιο

 

                              ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
Πέμπτη 22/11/2012
                                 
                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ πριν την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, πραγματοποίησε την κεντρική ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 21/11/2012 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΤΕΛΗΣ, με εισηγητή τον καθηγητή εργατικού δικαίου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κο Μητρόπουλο Αλ.
Τον απολογισμό πεπραγμένων παρουσίασε το μέλος της Σ.Ε Παπανικολάου Λίνα και τον οικονομικό απολογισμό ο σ Μουτζουρούλιας Αν οι οποίοι έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί.
Στην εισήγηση επί της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση για την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ,που παρουσίασε το μέλος της Σ.Ε Παγιός Παν. , έγιναν τοποθετήσεις και προτάσεις από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θα συμπεριληφθούν στην τελική πρόταση για την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, 1 και 2/12 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας [ΣΕΦ ] .
Στη συνέχεια έγινε η ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής για την διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/11/2012 στα γραφεία της οργάνωσης [ Κλεομένους Οικονόμου 32 στο 1ο όροφο ] από 09οο έως τις 18οο.
Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη που θα εγγραφούν έως και την Κυριακή κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ,ενώ το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που θα εγγραφούν έως την Παρασκευή 23/11/2012 .
Για την διεκπεραίωση της διαδικασίας μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία μας από τις 18οο έως τις 21οο όπου θα δέχονται αιτήσεις μελών καθώς και υποψηφιοτήτων .
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας καλεί τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν στην διαδικασίες της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ για να δηλώσουμε ΜΑΖΙΚΑ την αντίθεση μας στην πολιτική των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου